BTC BAM

 BTC BAM HAKKINDA


BTC BAM HAKKINDA

BTC BAM, girişimci ve profesyonel kişiler tarafından yönetilen, Viyana merkezli bir kripto para birimi madencilik şirketidir. Uzun yıllar farklı ticari faaliyetlerde bulunan bir kripto para meraklısı ve girişimci grup "ALKAN KG VIENNA" tarafından kuruldu. Şirketin vizyonu, dünyanın herhangi bir köşesinden herkesin madencilik yoluyla kazanmasına olanak tanıyan bir platform yaratmaktı.

PROBLEM

Madencilik kavramı, yaklaşık 10 yıl önce Bitcoin'in icadı ile başladı. Başlangıçta oldukça kolaydı. Bununla birlikte, zamanla, bir işlem bloğunun uygun karmalarını bulmak için diğer madencileri yenmek zorlaştı. 2009'da pek çok kullanıcı Bitcoin madenciliği yapmıyordu, bu muhtemelen madenciliğin kolaylığını açıklıyor. Bitcoin'in artan popülaritesi, bir işlemi doğrulamakla birlikte gelen matematiksel bulmacaların karşılık gelen zorluğu ile birleştiğinde, madencilerin işlemleri çözmede diğer madencileri yenme ve dolayısıyla blok ödülü alma şanslarını artırmak için nispeten büyük hesaplama gücüne ihtiyaç duydukları anlamına geliyor. Bu gerçek madenciliği büyük bir işletmeye dönüştürdü. Bu nedenle, yeterli bütçe tahsisatına sahip büyük şirketler, büyük hesaplama gücüne sahip madencilik teçhizatları kurdular. Bu şirketler blok ödüllerinin çoğunu alıyor. Yukarıda açıklanan durum, madenciliğin karlılığının artık bu şirketlerin bir koruması olduğu anlamına geliyor.

ÇÖZÜM

HAVUZ MADENCİLİĞİ

Yukarıda vurgulandığı gibi, bir işlemin matematiksel bulmacalarını hesaplamanın zorluğu zaman içinde önemli ölçüde artmıştır. Madenciler, kaynakları havuzlarda konsolide etme fikrini ortaya attılar. Havuz madenciliği, blok zincirindeki işlemleri doğrulama şansını artırmak için hesaplama gücünün paylaşılması anlamına gelir. Bununla birlikte, şans arttıkça, hesaplama kaynaklarına katkıda bulunan tüm madenciler arasında orantılı olarak paylaşıldığı için karlılık azalır. Her madenci için mevcut pay, sağladığı hash oranlarına bağlıdır. Bu nedenle madenciliğe ilk başlayanlar daha sonra başlayanlara göre daha fazla kazanç elde eder.

BULUT MADENCİLİĞİ

Yetersiz sermaye ve ekipman yatırımına sahip madencilerin BTC'yi hala karlı bir şekilde çıkarabileceği tespit edilmiştir. Ancak, yetersiz kaynaklara sahipseniz ve madencilik konusunda bilginiz yoksa ne olur? Bulunduğunuz yerden bağımsız olarak karlı madencilik kaynaklarına erişmeniz mümkün mü? Peki, tüm bu sorulara evet yanıtı verdiyseniz, ihtiyacınız olan şey bulut madenciliği olabilir. Bulut madenciliği sayesinde, donanım sahibi olmanıza gerek kalmadan hesaplama gücünü kiralar ve BTC madenciliği yapabilirsiniz. Ancak yüksek gelir elde etmek için çok yüksek kiralama işlemi yapmanız gerekir ki bu tür bir yatırımın diğer yatırım araçları arasında karşılığını kolayca bulmanız mümkündür.

BTC BAM DEĞERLERİ

EN İYİ BORSALARDA

BTC BAM coini işlem gördüğü borsa sayısını hızla arttırıyor. Dünyanın önde gelen borsası Coinsbit'te yayınlanmaya başlayan BTC BAM'ın sıradaki hedefi ilk sırada yer alan Binance. İşlem hacmine göre Coinsbit 9. , Binance ise ilk sırada yer alıyor. #Bitturex'den sonra #Consbit 'den de bütün dünya #BTCBAM 'a yatırım yapıyor!

MADENCİLİK

BTC BAM'a katıldığınızda, bir hesap oluşturup bunu coin ya da nakit ile finanse ettiğinizde, platformun madencilik havuzlarına katılabilir ve günlük madencilik ödülleri kazanabilirsiniz. Madencilik havuzundan elde edilecek ödüller, satın aldığınız madencilik paketine bağlı olacaktır. Paket ne kadar büyükse, ödül o kadar büyük olur. Aylık olarak paket değerinin % 25'ini coin olarak eve götürebilirsiniz!

NETWORK

BTC BAM'ı kullandığınızda elde ettiğiniz cömert madencilik ödüllerinin yanı sıra, platform kullanıcılar için bir gelir akışı sağlar. Örneğin BTC BAM hesabını paket alarak aktif eden kişiler, madencilik havuzuna katılan kişileri yönlendirerek tanıtırsanız, %10 komisyon kazanacaksınız. BTC BAM network programı, 7. sıraya kadar alt sıranızdaki kişiler için size sırasıyla yüzdesel olarak 10, 6, 5, 4, 3, 2, 1 olarak ödeme yapar.

BTC BAM COINI HAKKINDA

BTC BAM platformu, bir kripto para birimi olan BTC BAM adlı global bir coin geliştirdi. Bu coin, öncelikle deflasyonisttir, yani değeri enflasyonla ilişkilendirelemez. Bununla birlikte, deflasyonist niteliği herhangi bir ekonomik ilkeye bağlı değildir. Coinler 1 € 'luk bir başlangıç fiyatı ile piyasaya sürülecek ve her coin gerçek parayla ölçülmektedir. BTC BAM coin rezerv edilmemiş olup, elde edilen her coin şirketin varlıklarının yanı sıra, BTC BAM Mining Sistem üye hesaplara yatırılan coinleri içerir.

BTC BAM platformu, yatırım veya ortaklık yoluyla edinilebilecek ilk 12 ayda maksimum 10 milyon BTC BAM dağıtmayı planlıyor. Tüm ödüller BTC BAM cinsinden ödenir. Dağtılan BTC BAM coinleri kişinin BTC BAM platformuna günlük olarak yansıtılır. (Türkiye saati ile gece 12:00) Eş zamanlı anlaşmalı olduğu BITTUREX Kripto Para Alım Satım Platformu aracılığı ile coinler anlık piyasa değerine göre satılabilir. Ya da üyenin BTC BAM platformunda saklanır. Ayrıca BTC BAM Madencilik Sistemi, gelecekteki listeleme, pazarlama kampanyaları ve diğer platform kullanımları için 1 milyon BTC BAM dağıtma hakkını saklı tutar.


PAZARLAMA ŞEKLİ

Listeleme: 30%

Ücretsiz Dağıtım: 20%

Pazarlama: 50%

NETWORK KAZANCI

Derinlik 10% referans geliri ödenir.
2. Derinlik 6% referans geliri ödenir.

3. Derinlik 5% referans geliri ödenir.

4. Derinlik 4% referans geliri ödenir.

5. Derinlik 3% referans geliri ödenir.

6. Derinlik 2% referans geliri ödenir.

7. Derinlik 1% referans geliri ödenir.

To get clearer information, please visit the link below:









AUTHOR

Bitcointalk Username: Dragonbal58

Telegram Username: @Dragonbal58


Wallet address (eth): 0xfc8C7417f2D808077cbBBF7B4f62A104b7603B57

Komentar

Postingan populer dari blog ini

HETACHAIN

EXPLORE AND DISCOVER BLOCKCHAIN CONTENT

Цепная цепочка Hetachain-network-based